Culinaire kennis: TeesT

Kookcursussen en wijncursussen

Als je door wilt groeienin je vak of hobby is een cursus daar een snelle manier voor. Een bonte verzameling culinaire en vineuze cursussen vind je bij TeesT Culinaire Opleidingen. Op de cursussen doceren ervaren vakmensen met een respectabele staat van dienst.

Een greep uit de wijncursussen: de wijncursus,wijn-spijs-cursus, Proeven voor Profsen de Italiaanse wijncursus. Voor de niet-wijnliefhebbers is de theecursus, en cursus saké.

Professionele koks (maar ook hobbykoks) kunnen zich bij TeesT verder bekwamen in fermenteren, sushi & Japans koken, sousvide koken, brood bakken, kaas proeven, pasta maken, pizza bakken,vlees keurenen vlees bereiden.

Moderne koks willen niet alleen koken maar ook weten wat er in de pannen of oven daadwerkelijk gebeurt. En hoe je daar een betere kok of bakker van wordt. Voor hen zijn de cursussen Koken met Kennisen Bakken met Kennis.

Naast mensen die graag willen koken maar niet elke dag kunnen zijn er natuurlijk ook mensen die eigenlijk helemaal niet elke dag willen koken maar wel moeten. Voor hen is Robert’s  persoonlijke project het KOOKcollege, waarmee hij iedereen dagelijks gezond en betaalbaar wil leren koken.