Niveau 2: Individuele vervolgcursus

 

Wie weet hebt u behoefte aan extra steun en hulp bij het vinden van uw richting bij het schrijven, of wilt u gewoon meer oefening. Daarom is er de vervolgcursus: niet zomaar een vast programma, maar een set van lessen die we in overleg toespitsen op uw specifieke vermogens en verlangens. De opdrachten zijn zwaarder en er worden hogere eisen gesteld op inhoudelijk gebied.
Er is een ballotage; Onno Kleyn bekijkt of u geschikt bent voor deze individuele vervolgcursus.

 

De cursus bestaat uit:

 

Intake via Skype/telefoon

In een gesprek van een half uur overleggen we en kijken we wat uw doelen zijn en waar u knelpunten liggen. Vooraf hebben we al uw teksten bekeken. Naar aanleiding hiervan krijgt u:

 

Gerichte opdrachten

Aan de slag! Afhankelijk van waar u heen wilt, zijn er stevige opdrachten voor het maken van grote en kleine artikelen, of juist nieuwsbrieven, wijnbeschrijvingen en menu-items. We werken aan de opbouw, aan de stijl en aan de begrijpelijkheid van uw teksten. Research en bronnenonderzoek horen er bij. U krijgt drie keer een opdracht, die uit een of meer onderdelen kan bestaan.

 

Huiswerkbesprekingen op mp3

De bespreking van je opdrachten ontvang je als mp3-geluidsbestand. Zo kunnen we het best onze opmerkingen, suggesties en aanbevelingen doen.

 

2 voortgangbesprekingen van 20 minuten via Skype of telefoon

Twee keer spreken we elkaar om te praten over progressie, moeilijkheden en richting.

 

Certificaat

Indien de opdrachten zijn gemaakt en de cursus naar inzien van Onno Kleyn goed verlopen is, ontvangt u als getuigenis na afloop een certificaat.

 

Kosten

Deze individuele cursus kan alleen geboekt worden als vervolg op een van de andere cursussen. De kosten zijn 597 euro ex. BTW. Wie beroepsmatig schrijft of de opleiding gebruikt voor zijn vak kan de kosten aftrekken van de belasting.

 

Data

De Vervolgcursus is online. De start en de contactmomenten worden in overleg bepaald.

 

Informatie en inschrijven

Via het contactformulier.