Handboek culinair/wijnschrijven (e-book)

7,50

Categorie:

Beschrijving

 

Creatief schrijven, het doseren van kennis, het overbrengen van je boodschap en contact maken met je lezer, dat zijn de onderwerpen van dit handboek. Het is misschien bescheiden van omvang, maar is een weergave van alles wat ik weet over het vak, mijn overwegingen en ervaring. Barstensvol met waardevolle tips en handvatten. Aan bod komen onder meer:

  • Ken je lezer (en je redacteur!)
  • Formats: blogs, columns, artikelen, recepten, wijnbeschrijvingen, nieuwsbrieven en meer
  • Vorm: toon, ritme, het gebruik van jargon, schilderen met woorden
  • Inhoud: bronnen, feiten, smaken
  • Schrijfwijzen van wijnnamen en druivenrassen
  • Schrijfwijzen van ingrediĆ«nten
  • Receptnotatie

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handboek culinair/wijnschrijven (e-book)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…