UITVERKOCHT 22 april Culinair college: geschiedenis van het restaurant

24,50

Uitverkocht

Beschrijving

Buiten de deur eten is zo oud als de menselijke beschaving. Maar de manier waarop verschilde met de tijd en de cultuur. Van Romeins pubfood (wilt u na afloop nog even naar boven met de serveerster?) tot de ultieme verfijning van Jonnie Boers gerechten, ik neem u mee door de culinaire eeuwen. Een restaurant? Dat is een herstelinrichting, een snellaadstation voor de gezondheid! En zoiets als de wijnspijscombinatie… is eigenlijk piepjong. Kom en verbaas u!

 

Plaats: Allard Pierson Museum, Turfmarkt 129, Amsterdam.

22 april, aanvang 14 uur (inloop vanaf 13.30 uur). Einde rond 16.15 uur.

Prijs is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

 

Belangrijk: na betaling en bevestiging noteren we uw naam op onze lijst. Melden bij de zaal is dan afdoende; we versturen geen plaatsbewijzen.

Andere suggesties…